✔️ GRATIS LEVERING FOR ORDRE OVER 400KR ✔️LAVET I DANMARK ✔️HØJ KVALITET

Vilkår og betingelser

OVERSIGT
Dette websted drives af hidoggie.dk. På hele sitet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til hidoggie.dk.  Hidoggie.dk tilbyder dette websted, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores side og / eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og / eller tilgængelig med hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere til indhold.

Læs disse servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet, accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, har du muligvis ikke adgang til webstedet eller bruger nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til websitet efter udstationering af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik hostes på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFDELING 1 - VILKÅR FOR ONLINE BUTIK
Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller et uautoriseret formål, og du må heller ikke, i brugen af ​​Tjenesten, overtræde gældende love (herunder, men ikke begrænset til, copyright-love).
Du må ikke overføre nogen virus eller kode af destruktiv art.
Overtrædelse af nogen af ​​betingelserne vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

PUNKT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os retten til at nægte service til nogen af ​​enhver grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger), kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.
Du accepterer ikke at gengive, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen dele af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller nogen kontakt på det websted, gennem hvilket tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
De overskrifter, der bruges i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse betingelser.

PUNKT 3 - Nøjagtighed, fuldstændighed og tidsplan for information
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at tage beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Al afhængighed af materialet på dette websted sker på din egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis ikke aktuel og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

PUNKT 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER
Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold deraf) uden varsel på ethvert tidspunkt.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller overfor tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller ophør af Tjenesten.

PUNKT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER 
Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udveksles i henhold til vores returpolitik.

PUNKT 6 - UDKAST VILKÅR

Hvis du har bedt om et udkast via kommentar feltet, og udkastet bliver sendt enten via mail eller andre kontakt metoder og vi ikke får svar inden for 24 timer så bliver udkastet som grafikeren har lavet tilsendt til den angivet adresse eller pakkecenter. 


Danish