✔️ GRATIS LEVERING FOR ORDRE OVER 400KR ✔️LAVET I DANMARK ✔️HØJ KVALITET

Om os

HiDoggie er et nyt dansk koncept og en skræddersyet oplevelse, der er opstået ud af den kærlighed og særlige bånd, der findes mellem kæledyr og ejer.

Fotolærredet eller plakaten er den perfekte gave til kæledyrselskere verden over og deres vidunderlige, sjove kæledyr. Her får du et skræddersyet, unikt fotolærred eller plakat med dit yndlingskæledyr på et helt specielt motiv.

Vi laver autentiske portrætter på fotolærreder og plakater, hvor du kan kombinere et væld af design med kæledyr i alle former og størrelser.

Først uploader du et godt foto og herefter kan du vælge mellem alle former for sjove designs – lige fra middelalderrenæssancemaleriet til selfien til astronauten. Kun fantasien sætter grænser.

Vores utroligt talentfulde team af designere klarer resten af arbejdet. Vores kunders tilfredshed betyder alt og derfor går vi højt op i at imødekomme dine behov og ønsker.

Vi tilbyder vores kunder de bedste tilgængelige motiver og designs på fotolærreder og plakater. Og så har vi et godt team og vil gerne udvide vores forretning på sigt. Så hvis du har spørgsmål eller ønsker til vores produkter, eller hvis du vil tjekke, om en vare er tilgængelig, kan du bruge siden "Kontakt".


Danish