✔️ GRATIS LEVERING FOR ORDRE OVER 400KR ✔️LAVET I DANMARK ✔️HØJ KVALITET

Har du en masse flotte, finurlige eller sjove kæledyrs billeder?


Vil du arbejde med HiDoggie?
Tror du, at dit kæledyr har det, det kræver, for at blive en HiDoggie Brand-ambassadør?
Kontakt os nu på info@hidoggie.dk for muligheden om at blive influencer hos os.Vi er på udkig efter HiDoggie 'influencers', der kan hjælpe vores brand til at vokse på de forskellige sociale medier.

Sådan er processen

Efter du er blevet godkendt, vil vores team designe og personliggøre et fotolærred eller plakat specialt designet til dig af din hund. Du vælger et af vores designs/kostumer, og sender os et af dine sjove billeder af dit kæledyr. Det er vigtigt, at det er et godt skarpt foto - læs evt. vores fotoguide her for det bedste resultat.

Dit HiDoggie fotolærred eller plakat af dit kæledyr vil herefter blive leveret direkte til dig, når det færdigt produceret.

Når du har modtaget din pakke, er du i stand til at begynde at dele på din sociale medier som Instragram, FaceBook og TikTok. Vi giver dig også en speciel rabatkode som du kan tilbyde dine følgere.

 • På dine sociale medier tagger du #HiDoggiedanmark og @HiDoggieDanmark på alle indlæg med vores produkt på alle de sociale platforme, der er nævnt ovenfor.
 • Du skal indsætte mindst to billeder på din startside og et på din historie pr. produkt. Et populært billede er fx. et billede af dit kæledyr og plakaten/fotolærredet sammen omgivet.
 • For at kunne blive influencer hos HiDoggie skal din konto have mindst 10.000 følgere på instagram og have en del aktivitet/engagement kørende på Instagram, Facebook og TikTok platformen.

  Vi modtager mange ansøgere, men bare rolig, hvis du ikke hører tilbage fra os med det samme, vender vi retur til dig så snart vi kan inden for 14 dage. Har du ikke hørt noget fra os efter 14 dage, betyder det at vi desværre ikke har valgt at gå videre med din profil.

  Kontakt: 

  Du kan sende os en email, eller via vores instagram profil og fortælle lidt om dig selv og dit kæledyr og hvorfor du er perfekt til at være en del af vores influencer-team!

  Vælger vi dig, skal vi bruge dine informationer som fulde navn, adresse, telefon nummer, email, link til sociale medier (FB, Instagram, TikTok) 

  Vi tilbyder skræddersyede og unikke produkter, som tager tid at producere, og tilbyder i øjeblikket ikke betaling til vores influencere. Til gengæld giver vi dig et specialfremstillet fotolærred eller plakat gratis for det arbejde, du laver på de sociale medier.

  Overholder du ikke det aftalte, sender vi en faktura til dig på produktets salgspris + 150 kr. i håndteringsgebyr for tabt arbejdstid.

  Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål om ovenstående.

  Kontakt os på:

  Email: info@hidoggie.dk

  Instagram: @HiDoggiedanmark

  
  Danish